Kullanıcı

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Reklam Alanı

asekktuhhlhtlsl.png

İstatistikler

Members
Total Members: 4221
Latest: Ferhat
New This Month: 8
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 17204
Total Topics: 2026
Most Online Today: 490
Most Online Ever: 1933
(Ocak 16, 2023, 05:48:05)
Users Online
Members: 1
Guests: 311
Total: 312

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Fahrenheit

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
Hayırlı uğurlu olsun......
Bende çok güzel alanları olduğunu duydum. belki bir gün G.Antep den bizde gideriz oyuna....  Bu aralar böyle gezip tozasım var.... 

32
Duyurular / Ynt: 216. ALAY İLE KALDIĞIMIZ YERDEN
« : Temmuz 21, 2020, 08:37:08 »
oooo maşallah.. güzel haber....

33
Hayırlı olsun...

34
alan memnun satan memnun gibi bir durum var. 10 sn adamlar hüseyin bolt u bile geçecek gibi koşuyorlar.

35
Hayırlı uğurlu olsun...  İlk başlarda bu takıma kabulde bb sıkma olayı güzeldi. Biz eleman koşmaya başlayınca 10'a kadar sayıp ateş ediyorduk. Zira takım sayısı artınca birde LMG de girince işin içine durum vahim hale geldi.  5 arkadaş peç takma töreni için 1 yıldır bekliyor. Tüzükte düzenleme yapmak lazım sanırım.   :fi10: :fi10: :fi10: :fi10:

36
Duyurular / Ynt: Kayıp ilanıdır
« : Şubat 03, 2020, 17:23:05 »
Düşürdüğümüz yeri bilesk bile dizboyu otların arasında pistol bulmak mucizelere kalıyor. Bir metal dedektörü olsa iyi mi olurdu acaba? Hatta dernek demirbaş olarak bir tane edinse? Kötü bir fikir mi?

Çok kötü bir fikir. Forumun kullanıcı sayısının kaçta kaçı dernek üyesi. Hatta sistemde hata yoksa siz bile dernek üyesi değilsiniz. Üye olan arkadaşların ücretleri için fikir beyan etmek çok mantıklı değil.

37
Duyurular / Ynt: Bit Pazarı duyurusu
« : Ocak 22, 2020, 17:58:05 »
Aydolan..

O kadar güzel şeyler yazmışsın ki hepsine katılıyorum. Bu konuyu da sizin anlamanızı canı gönülden isterim.  TAC topluluğu sizin ve bizimde hep bahsettiğimiz gibi köklü bir grup. Bunun nedeni bizlerin kurallarına bağlılığından kaynaklanıyor. Ben 2009 dan beri oynuyorum. Bir çok grubun camiamıza gelip gidişini gördüm. Kimisi iyi kimisi kötü ayrıldı. Kimisi pişman olup geri döndü. (iyi ayrılanlar) İnsanlar yönetim biçimini beğenmediğinde,  kuralları beğenmediğinde veya kuralların uygulanışını beğenmediğinde giderler. Aslolan her zaman var olandır.  Kurallardan ödün vermek yeni yeni taleplerin oluşmasına ve bunların artmasına sebep olur. Bu sebepler maalesef yıkım habercisidir. 

Kimse el uzatmak ile küçülmez ve uzaman ele karşılık vermeyle de büyümez. Şamil vakti zamanında el uzatmış. TAC kurulduğu günden bu yana yön gösterici olarak zaten var. Bunu da insanlara dayatma yolu ile yapmıyor.  Biz Türkiye genelinde büyük bir aileyiz. Birçok şehirde takımlarımız var ki ben kurulduğu günden beri Gaziantep de yaşayıp elimizden geldiği kadar da destek vermeye çalışanlardanız. 

Bit pazarı herkese açık olmalı diye düşünüyorsunuz ancak alış veriş işi çok başka bir iş. Biz TAC olarak buradaki hiç bir alışverişe karışmamakla birlikte dışardan gelen birinin bünyemizde olan birini de üzmesini istemeyiz. Ayrıca kimsenin de TAC da alış verişte biri birini dolandırdı demesi adımıza yakışmayacaktır.

Fps kuralları çok basit ve hiç dert edilmeyecek şeyler benim gözümde.  2 kere yurt dışına çıkmış biri olarak da söylüyorum. TAC fps kuralı ile ne Bergette nede border wars da bir sıkıntı yaşamadım. 20-30 fps az olduğu için hiç bir yurt dışı oyununda oyunculara farklı bir uygulama olmadı. 

Dernek mevzusuna gelince üye sayısı az dernekler topluluğu olmaktansa üye sayısı çok olan tek bir dernek olmayı yeğlerim. Bu gün 1000 kişinin barındığı bir dernek ile 50 kişinin barındığı bir dernek aynı değildir.   10 tane dernekle de 1000 kişi olmak emin ol devlet gözünde her kafadan bir ses anlamına gelir.  Bu konuları sabahtan akşama uzun uzaya konuşa biliriz ancak yol kat edileceğinden şüphe duyarım.  Zira bu söylemimi de İstanbul da bir sürü grupla konuşup hiç yol kat edemememizden kaynaklandığını belirtmek isterim.

Şahsım adına Forumda siz Antalyalı 3 arkadaşımın paylaşımları ve varlıkları sıkıntı yaratmamaktadır.  Daha güzel günlerde beraber olmak dileği ile deyip konuyu kapatalım. 

38
Duyurular / Ynt: Bit Pazarı duyurusu
« : Ocak 22, 2020, 13:58:01 »
özel değil tabi hocam, belki bende de bilgi kirliliği var. ben TAC kurallarını ve katılım için gereklilikleri pek araştırmadım ama Antalya Airsoft ta bende önce oyuna başlamış olanlar ve grubun önderlerinden öğrendiğim bilgilere göre yazıyorum ;

yanlış bilmiyorsam, TAC bünyesindeki takımların oyunlarda kullandığı replikaların FPS limitleri bütün takımlar için aynı diye biliyorum.  ve bildiğim kadarıyla bizim FPS limitlerimiz sizinkilerin üstünde.
dmr 500fps, sniper 600fps , seri 400 fps olarak oynuyoruz. ben şahsen  bizim fps limitlerimizden memnunum, oynadığımız arazi icabıda bu FPS lerle oynamak daha mantıklı. Zaten Borderwar yada Berget kurallarına bakarak baz almıştık. hangisiydi hatırlamıyorum.

aidat ne kadar  bilmiyorum belki bizim grubumuzun aidatından daha yüksektir. yüksek ise zaten  bazı arkadaşlar bunuda sorun edecektir. Ne gerek vardı zaten oynuyoruz kendi aramızda  Pazar günleri. ki yanlış anlaşılmasın,  Derneğin başındaki insanları arkadşaları tanımıyoruz, bazı insanlar tanımadığımız bilmediğimiz  insanlara bu parayı neden gönderelim derler. normaldir. herkesin airsoft a bakış açısı aynı değil malesef.

bunlar aklıma gelen ilk 2 soru işareti diyebilirim.

Bit Pazarı konusunda neden Dernek üyesi olmayanların dışarıda kaldığını şahsen pek anlayamadım. Türkiye de zaten airsoft olarak  tek portal burası, zaten dernek üyesi olmayanlar forum da bazı bölümleri göremiyor, keşke dernek üyesi olmayanlarada açık kalsaydı, en azından çevreye yayılması açısından iyi bir portal burası, bu değişiklik şuan kibarca ya derneğe üye olun yada gidin başka yere demek oldu bize. dediğim gibi Sağlık olsun :)




Aslan merhaba...

Daha önceki oynayan arkadaşlar veya grubun önderleri şuan oyunlara katılıyor mu? Veya bu arkadaşların sizlere ilettiği süre gelen durumu siz hiç değerlendirdiniz mi?
Grubun kurucuları veya Antalya airsoft ekibinden forumu kullanmayan arkadaşlar var mı? Kullanmıyorsalar nedeni nedir.

NOT:Bu sorduğum soruları emin olun tartışma çıkarmak için değil sizleri tanımak ve bizler hakkında ne düşündüğünüzü bilmek için sordum.

Evet Fps değerlerimiz farklı. Bu forumda hiç oyun ve organizasyon kurallarımıza baktınız mı. Fps değerleri öyle arada uçurum yaratacak kadar büyük değerler olmamak ile birlikte belki sizlerden önce sizin arazinizde de oyun oynamış biri olarak gözle büyütecek kadar ne avantaj nede dezavantaj göstermeyeceğini düşünüyorum.

Aidatlarımıza gelince aslında amacımız bir kazanç elde etmek değil. Türkiye nin ilk kurulmuş en köklü ve sağlam alan bu platformun temel ihtiyaçlarını karşılamak için temsili olarak alınan yıllığı 60 tl ücret.  Ayrıca kimsenin derneğe üye olma mecburiyeti de yok. Derneğin başındaki insanlarla sizler sürekli forumda iletişim halindesiniz. Belki farkında değilsiniz. Ne yöneticisinden ne üyesinden kimseden zarar görmediğinize eminimdir.  Bizde Gaziantep olarak kendi aramızda oynuyoruz. Bu platformun bir parçası olmak bizlere hiç zarar vermedi. Aksine büyük faydalarını görüp güzel dostluklar kurmamızı sağladı ve buna da devam ediyor. TAC bünyesinde bulunan oyuncuların büyük çoğunluğunun airsofta bakış açışı aynı. Farklı olanlar zaten sıyrılmakla birlikte diğer tarafta bizim bakış açımızı benimsemeye başlıyor. Büyük bir aile olabilmenin en temel özelliği bu sanırım.

Bit pazarına gelince. Dernek üyesi olmayanların Bir pazarını kullanmasında bir sıkıntı yok. Bizler yönetim olarak belli kuralları derleyip toplamak ve bunları uygulamak zorundayız. Bu kurallardan biride kıdemli üye bölümünü kapatmak oldu.  Doğal olarak bu bölüm kapandığında bit pazarını kullanımı da kapanmış olacak.  Antalya için alınmış bir kural olarak düşünmeyin. Yılarını foruma ve TAC bünyesine vermiş arkadaşlar da var aramızda.  Senin de Söylediğin gibi Türkiye de airsoft olarak tek portal demeyelim ama en sağlam, köklü ve kuralları olan portal burası. Bizlerde bu portal da ki insanları hem korumak hem de haklarını gözetmek zorundayız.  Sizlerin de bu konuda bize anlayış göstermesini bekliyoruz.  Çevreye yayılma bizim kültürümüzü benimseyen kişiler le olması da tek talebimiz.

 

39
Duyurular / Ynt: Bit Pazarı duyurusu
« : Ocak 22, 2020, 12:40:12 »
Dernek üyesi olmak gerekli demiyor ki takım üyesi olmak diyor.

Takım üyesi olmak derken TAC bünyesindeki takımlardan biri olması gerektiğini beyan ediyor. Antalya Airsoft bünyemizde bir takım değil.

40
Hayırlı olsun.....

41
Duyurular / Ynt: Bit Pazarı duyurusu
« : Ocak 21, 2020, 11:39:11 »
o iş bize biraz zor gözüküyor ama hayırlısı.
sağlık olsun :)


Çok özel değilse nedenini öğrenebilir miyim.

42
Duyurular / Ynt: KIDEMLİ üyeler hakkında
« : Ocak 21, 2020, 11:36:11 »
Sayın başkanım, bir konuda; dernek üyelerinin bazılarının hâlen profillerinde "dernek üyesi" yazmıyor olmasıdır :)

Buyrun yazdim ozel baslik alaniniza capital capital

Bana da yaz.... Yaz beni.... Silip silip tekrar yaz....

 :smiley58: :smiley58: :smiley58: :smiley58: :smiley58: :smiley58:

43
Duyurular / Ynt: Bit Pazarı duyurusu
« : Ocak 20, 2020, 12:57:12 »
Sizleri de takımlarımızın arasında görmek bizleri sevindirecektir.

şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz.


 :smiley32: :smiley32: :smiley32: :smiley32: :smiley32: :smiley32:

44
Duyurular / Ynt: 216.Alay’a yeni katılım
« : Ocak 18, 2020, 11:06:11 »
hayırlı olsun.... Taze kan her zaman iyidir.

45
Dernek Duyuruları / Ynt: 5.Dönem Dernek Seçimi
« : Ocak 17, 2020, 17:12:05 »
Hayırlı olur inşallah.....

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Top Posters ezBlock

Fahrenheit
Posts: 883
KorkmaZ
Posts: 765
KoMiNiX
Posts: 762
SANCAKTAR
Posts: 502
Aydolan
Posts: 430
Powered by EzPortal