Kullanıcı

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Reklam Alanı

asekktuhhlhtlsl.png

İstatistikler

Members
Total Members: 4199
Latest: Quzmoo
New This Month: 17
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 17175
Total Topics: 2021
Most Online Today: 634
Most Online Ever: 1933
(Ocak 16, 2023, 05:48:05)
Users Online
Members: 3
Guests: 577
Total: 580

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - LespauL_67

Sayfa: [1]
1
Duyurular / Takım Kaptanlığı hk.
« : Şubat 08, 2024, 12:06:12 »
Merhaba Sevgili dostlar,

Bir süredir ara vermiş olduğum MAK kaptanlık görevimi tekrar devraldığımı ve Manisa Airsoft Klübü ‘ nün eski ve yeni üyeleri ile aktif olarak organizasyonlara devam etmekte olduğunu tüm değerli dernek üyeleri ve oyuncularının bilgilerine arz ederim.

Saygılarımla
Ahmet USLU
MAK Takım kp.

2
Duyurular / Ynt: MAK Takım Kaptanı değişikliği
« : Kasım 01, 2022, 19:53:07 »
Görevi bırakmana üzüldüm. Umarım senin ve takımın için en iyisi olur. Şu işi doğru düzgün yapan iyi ekiplerden birisiniz. Ankara'ya da bekliyoruz en kısa sürede. Özledik seni.

Ben de sizleri özledim Yenal abi, 29 ekim de Ankara’ya gelme planımız vardı ancak hem gripten nasibimi aldım hem de İst oyunu vardı. Kısmetse yılbaşından önce geleceğim.

3
Duyurular / MAK Takım Kaptanı değişikliği
« : Kasım 01, 2022, 09:11:09 »
Merhaba sevgili dostlar,

Uzun süredir yürüttüğüm MAK takım kaptanlığı görevimi ev-iş-okul gibi özel sebeplerden dolayı bırakma kararı almış bulunuyorum. Yeni takım kaptanı belli olduğunda duyuru yapılacaktır, siz değerli hobidaşlarımın bilgilerine sunarım.

Saygılarımla
Ahmet Uslu

4
Duyurular / Ynt: Hoşgeldin Manisa
« : Mart 04, 2019, 14:22:02 »
Merhabalar bende Manisa'da oturuyorum nasıl irtibata geçebiliriz bende oyunları alıcam bu ay sonu bende etkinliklere gelip bakmak isterim yakından :)

özel mesaj gönderildi.

5
Yeni Takım Duyuruları / Ynt: M.A.K. Airsoft Takımı
« : Ocak 31, 2019, 14:41:02 »
Başvurumuzu değerlendirip uygun gören yönetime sonra siz değerli dostlara iyi dilekleriniz için teşekkürler. Tüm camiaya hayırlı olsun..

6
Duyurular / Ynt: Hoşgeldin Manisa
« : Kasım 29, 2018, 17:33:05 »
Herkese merhabalar,

Öncelikle bizi kabul edip TAC bünyesine dahil ettikleri için  TAC yönetimine ve tüm TAC camiasına teşekkür ederiz. Biz  Manisa bölgesinde Airsoft ile ilgilenen bir grup hobidaş olarak bir araya geldik ve genelde kendi aramızda airsoft etkinlikleri düzenliyoruz. Her geçen gün sayımız nitelikli ve çok değerli airsoft severler ile artıyor. Kendi içimizde oluşturmaya çalıştığımız milsim anlayışını daha da paylaşabilmek ve Ege bölgesinde daha yaygın hale gelebilmesinde çaba göstermek amacıyla öncelikle kendi içimizde yeniden bir yapılanmaya gittik. Bu girişimlerimizi Türkiye çapında tek geçerli airsoft platformu olan TAC bünyesine dahil olarak taçlandırmak istedik. Grubumuz - grup diyorum çünkü henüz resmen bir takım başvurusunda bulnmadık, en kısa sürede takım olarak aranıza katılacağız - kurulduğundan bu güne kadar 3 kişilik organizasyonlar dahi düzenlediğinde genel airsoft etik ve kurallarını her daim gözeterek hareket etmiştir ve bundan sonrasında da istisnasız bu geleneğimiz devam edecektir.

Takım olarak sizlere katılabilmek için tüm çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. En çokta sizlerle yüzyüze tanışıp hep beraber airsoft oynayacağımız günler için sabırsızlanıyoruz.

Sayfa: [1]

Top Posters ezBlock

Fahrenheit
Posts: 881
KorkmaZ
Posts: 763
KoMiNiX
Posts: 758
SANCAKTAR
Posts: 502
Aydolan
Posts: 430
Powered by EzPortal