Kullanıcı

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Reklam Alanı

asekktuhhlhtlsl.png

İstatistikler

Members
Total Members: 4199
Latest: Quzmoo
New This Month: 17
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 17175
Total Topics: 2021
Most Online Today: 634
Most Online Ever: 1933
(Ocak 16, 2023, 05:48:05)
Users Online
Members: 1
Guests: 575
Total: 576

Gönderen Konu: İstanbul KT Oryantasyon Eğitimi ve Düzenleme  (Okunma sayısı 26984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KoMiNiX

  • Forum Admin
  • S.A.T.
  • *****
  • Airsoft Profili
  • İleti: 758
  • Total likes: 321
  • Cinsiyet: Bay
  • TAC Dernek Saymanı
    • Profili Görüntüle
    • https://www.instagram.com/seymenlerairsoft/
  • Doğum Yılı: 1986
  • Ad Soyad: Şamil EFE
  • Telsiz Kodu: TB1PSI
  • Takım Kodu: ST10
İstanbul KT Oryantasyon Eğitimi ve Düzenleme
« : Temmuz 20, 2020, 18:17:06 »
Kardeşler Takımı TAC'ın bel kemiğidir. Hobiye yeni başlayan herkesin hobi ve kurallar hakkında öğrendikleri KT oluşumu sayesindedir. Bizim için ne mutludur ki Kardeşler Takımına yoğun bir ilgi ve katılım var. Lakin artık mevcut düzen talebi karşılayamamaktadır. Artan KT oyuncularının sayısından dolayı; dernek felsefesinin ve hobiye yaklaşımın doğru anlaşılması ve seviyeyi düşürmemek adına ilgili oryantasyonun oluşturulmasına sebep olmuştur.

KT sorumlularının hobiye yeni başlayanlara destek olmak için gönüllü olarak yürüttüğü bu sürecin daha verimli olabilmesi için yeni başlayanların TAC oyunlarına gelmeden önce ve ayrı bir günde kurallar hakkında uygulamalı pratik yapması hedeflenmektedir. Bu amaçla 01.08.2020'den Kardeşler Takımına katılmak isteyenler Oryantasyon Eğitimine tabi tutulduktan sonra etkinliklere katılım sağlayabileceklerdir. Bu eğitim ve İstanbul Kardeşler Takımı aşağıdaki maddeler ile işleyişine devam edecektir:

Oryantasyon Eğitim Sorumlusu olarak TAC Dernek Başkanı tarafından Cem Tunay atanmıştır; süreç takibini ise KT İstanbul Komitesi yürütecektir.


Oryantasyon Eğitimi
1- Eğitimler asgari 10, azami 20 kişilik gruplar halinde olacak ve Oryantasyon Eğitim Sorumlusu tarafından organize edilecektir. Her eğitim gurubu 1 den başlamak üzere kur sayısı ile takip edilecektir.
2- Eğitimler daha sonradan içeriği ve süresini değiştirme hakkı saklı tutulmak üzere 2 gün olacaktır (günlük asgari 6 saat). Eğitim konuları ve süresi KT İstanbul Komitesi ve Eğitim Sorumlusu ile birlikte düzenlenecektir.
3- Eğitimler kur şeklinde düzenlenecek olup sonradan katılım olmayacaktır. Eğitimi eksik veya Eğitim Sorumlusundan onay almayan kişi Oryantasyon Eğitimini bitiremeyecektir ve Eğitim Sorumlusu tarafından olumsuz değerlendirilen kişiler Oryantasyon Eğitimine tekrar katılamayacaktır.
4- Oryantasyon Eğitiminden sonra katılımcılara Eğitim Sorumlusu tarafından Kardeşler Takımı katılım onayı bilgisi kendi seçeceği iletişim yolu ile yazılı olarak bildirilecektir. Olumlu sonuçlanması durumunda TAC Genel Buluşmalarına katılabilecektir. ilk Genel Buluşmada Kardeşler Takımı patchi KT İstanbul Sorumluları tarafından kişiye verilecektir.
5- KT üyesi asgari 5 TAC etkinliğe katıldıktan sonra bir takıma geçebilecektir veya takım kurma şartlarını yerine getirerek başvuruda bulunabilecektir.
6- KT'ye katılan oyuncu 6 ay içerisinde bir takıma katılmak zorundadır, aksi halde Kardeşler Takımı ile ilişiği kesilecektir.
7- Bu süre kur bittikten sonraki ilk Genel Buluşma tarihi ile başlayacaktır.
8- Eğitim karşılığı olarak katılımcılardan 100 TL ücret toplanacaktır.


Takımsız Üyeleri- düzenleyen Madde
1- Bir takım üyesi olduktan sonra herhangi bir sebep ile takımından ayrılan veya çıkarılan üye "Takımsız Üye" statüsüne alınacaktır ve 6 ay içerisinde bir takıma üye olmaları istenecektir. Bu süre sonunda bir takıma üye olmayan kişi takımsız üyelikten çıkarılacaktır. Bu süre TAC Dernek Başkanın yetkisi ile uzatılabilir veya değiştirilebilir.
2- 6 ay içerisinde Takımsız Üye veya Kardeşler Takımı statüsü değişmeyen üyeler "Takipçi" statüsüne alınacaktır. Bu statü ile kişi forumdaki yazışmalar ve satılık ilanlarını takip edilebilecek ve konu açabilecektir ama oyun organizasyonlarına katılım sağlayamayacaktır. Statü değişikliği için tekrar Oryantasyon Eğitiminden geçmesi istenecektir.


Mevcut Durumu Düzenleyecek Geçici Maddeler
1. Geçici Madde: Bu uygulama mevcut Kardeşler Takımı üyelerini de kapsayacaktır ancak eğitime tabi tutulacak üyeler KT İstanbul Komitesi tarafından belirlenecektir. Sınıflandırma sonrası eğitime katılması gerekenlerin üyelik statüsü düz üyeye düşürülerek eğitim sonrası tekrar değerlendirilecektir. Eğitime katılması gerek duyulmayan üyeler ise "Takımsız Üye" statüsüne alınıp KT'den çıkartılacaktır.
2. Geçici Madde : Eğitime tabi tutulması gerekmeyen KT üyeleri ve halen Takımsız Üye statüsünde olanların 6 ay içerisinde bir takıma dahil olmaları gerekecektir (süre 01.08.2020 tarihi ile başlayıp 01.02.2021 tarihinde son bulacaktır).
« Son Düzenleme: Mart 16, 2021, 09:15:09 Gönderen: KorkmaZ »
Savaşlar silahlarla yapılır ama insanlarla kazanılır. Zaferi getiren şey, emirlere itaat edenlerin ve onlara komuta edenlerin ruhlarıdır.

 


Top Posters ezBlock

Fahrenheit
Posts: 881
KorkmaZ
Posts: 763
KoMiNiX
Posts: 758
SANCAKTAR
Posts: 502
Aydolan
Posts: 430
Powered by EzPortal