Kullanıcı

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Reklam Alanı

asekktuhhlhtlsl.png

İstatistikler

Members
Total Members: 4200
Latest: batuhan7926
New This Month: 18
New This Week: 3
New Today: 1
Stats
Total Posts: 17175
Total Topics: 2021
Most Online Today: 638
Most Online Ever: 1933
(Ocak 16, 2023, 05:48:05)
Users Online
Members: 1
Guests: 638
Total: 639

Gönderen Konu: Yönetim: Airsoft Pro Kararı  (Okunma sayısı 35422 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KoMiNiX

  • Forum Admin
  • S.A.T.
  • *****
  • Airsoft Profili
  • İleti: 758
  • Total likes: 321
  • Cinsiyet: Bay
  • TAC Dernek Saymanı
    • Profili Görüntüle
    • https://www.instagram.com/seymenlerairsoft/
  • Doğum Yılı: 1986
  • Ad Soyad: Şamil EFE
  • Telsiz Kodu: TB1PSI
  • Takım Kodu: ST10
Yönetim: Airsoft Pro Kararı
« : Haziran 09, 2017, 16:19:04 »
Evet sevgili forum sakinleri, pazartesiden beri uğraştığımız bir sorun vardı. Gün gece itibarı ile sosyal medyadan da öğrenmiş olduğunuz gibi topluluğun vermiş olduğu ceza ile sonlandırıldı. Diğer gruplarca yayınlanan mesajıda ekleyerek bazı açıklamalar yapacağım. 

İstanbul'da hobiyi icra eden topluluklar olarak son yıllarda oyuncu sayılarımız artmış, mevcut oyun alanlarına yenilerinin eklenememesi ve grupların çoğalması sebebi ile bu oyun alanlarının ortak kullanımı konusunda göstermiş olduğumuz birlik beraberlik yazılı olmayan, saygı ve emeğe dayalı bir ortamda şimdiye kadar sorunsuz olarak işlemiştir.
Bu oyun alanlarımızdan Ömerli AVM isimli yerin kullanım haklarını burada organizasyon düzenleyen airsoft gruplarının bilgisi dışında hobimiz ile ilgisi olmayan bir amaçta kullanılmak üzere devredilmesini sağlayarak bir oldu bittiye getirdiği ve kullanım haklarını saklı tuttuğu gerekçesi ile TURGAY DANSIK'ın Kaptanı olduğu ve bu işleri organize edip airsoft camiasına zarar verdiği için
*AIRSOFT PRO isimli grubun 1 yıl boyunca ortak oyun alanlarını kullanımından men edilmesine
*AIRSOFT PRO takımına üye oyuncuların bu karara katılan gruplarca düzenlenen oyunlara katılamayacaklarına
*AIRSOFT PRO'nun bundan sonra bir takım olarak tanınmamasına
*Ömerli AVM'nin oyun alanlarından çıkartılmasına
Tüm dernek ve Kulüp başkanlarının Oy birliği ile alınan bu karara uymayan ve AIRSOFT PRO ile ortak hareket eden takımlara da aynı şekilde davranılacağını beyan ederiz



Şimdi Ömerli AVM oyun alanını İstanbul oyun alanlarını bilmeyenler için anlatmak gerekirse CQB oyun alanı olarak tek yerimizdi. Zamanında keşfini Oktay ile birlikte yapmıştık yalnız fiyat ve risklerin iyileştirilmesi konusunda bekçi ile anlaşamamıştık. Aradan bir vakit geçtikten sonra durumu Airsoft İstanbuldan Erhan Özkanca ile paylaşmış ve onun girişimi ile oyun alanını kazanmıştık. Bu oyun alanı için şimdiye kadar ne bir hak talep ettik ne bir iddiamız oldu. Lakin Airsoft Pro oyuncularından biri önce Toplumsal Afet Platformu (TAP) adında bir yere üye olmuş, ardından buranın eğitim yeri olarak kullanılması için girişimlerde bulunmuş ve neticede sahibi ile içeriğini bilmediğimiz bir anlaşma yaparak devralmışlardır. Bu aşamaların hiç bir kısmında kimseye haber verilmemiş, olay tam bir oldu bittiye getirilmiştir. TAP derneği buranın hafta içi eğitimlerde kullanılacağını söylesede dün akşam yapılan toplantıya yönetici kadrosundan kimse katılmamış, aralarında yapılan protokol gösterilmemiş ve hafta sonu oyunların devamı için bir garanti verilmemiştir. 

Bu bilgilerin ışığında diğer topluluklarla yapılan değerlendirme sonucunda yukarıdaki karar alınmıştır.  
Savaşlar silahlarla yapılır ama insanlarla kazanılır. Zaferi getiren şey, emirlere itaat edenlerin ve onlara komuta edenlerin ruhlarıdır.

 


Top Posters ezBlock

Fahrenheit
Posts: 881
KorkmaZ
Posts: 763
KoMiNiX
Posts: 758
SANCAKTAR
Posts: 502
Aydolan
Posts: 430
Powered by EzPortal