Forum > Duyurular

Forum Duyuruları

(1/3) > >>

Webmaster:
Forum ile ilgili gelişmelerin ve içerik bilgilendirmelerinin yer alacağı konu içeriğidir.

Webmaster:
Standart Üyelerin Dikkatine;
Takım v.b. Gruplara Girmek

Merhabalar,

Eski forum sayfamızda herhangi bir takım üyesi olup yeni forum sayfamıza üye olan arkadaşlarımızın grup tanımlamalarını grup liderleri yapmaktadır. Eğer bir takımın üyesiyseniz ve forum üyeliğiniz o takımın grubunda değilse grup yöneticisine özel mesaj atarak gruba alınmanızı talep edebilirsiniz.
(Grup yöneticilerinin gruplarına nasıl üye ekleyebileceği bu konumuzda resimli bir şekilde açıklanmıştır: http://forum.airsoftturkey.com/showthread.php?tid=35)

Officer:
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi cep onay sistemimiz var. Bu sistemin hizmetini dışarıdan bir firma aracılığıyla alıyoruz. SMS gönderimleri ile ilgili hizmet aldığımız firma ile BTK arasında bir takım çalışmalar olduğundan dolayı bir süreliğine SMS gönderimleri yapılamamaktadır.

Bu süre zarfında cep onayını manuel olarak yapabiliriz. Benimle özel mesaj yolu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Tüm üyelerimizin bilgisine...

Officer:
17 Eylül 2020 Forum Güncellemesi

* Oyun etkinliklerine katılım bölümüne onay işlemi eklendi. Etkinlik yetkilileri yetkili oldukları illerdeki oyun etkinliklerine katılım sağlayan oyuncuların katılımlarını onaylayıp reddedebilecek. Onay ve red işlemlerine ek olarak oyuncuyu listeden çıkartma özelliği de eklendi. Etkinlik yetkilileri geçmişte tamamlanmış etkinliklerin sayfalarında katılım sağlamış oyunculara onay verme işlemleri yapabilirler.
* Beta profil bölümündeki oyuna katılım bölümü aktif edildi.
* Oyun etkinlikleri bölümüne işlem kayıtları eklendi. Bu bölüme etkinlik yetkilileri erişebilmektedir. İşlem kayıtları bölümünde katılımlara onay ve red veren yetkililerin işlem kayıtları yer almaktadır.
* Oyun etkinliklerine KT'ye açık ve kapalı seçeneği getirildi. Oyun etkinliği KT'ye kapalı şekilde açıldığında herhangi bir takıma dahil olmamış KT üyeleri oyun etkinliğine katılamayacak ve içeriğine erişemeyecek.
* Oyun etkinlikleri sayfasına etkinlikler arası geçiş butonları eklendi.
* Forumda dernek üyelerinin listelendiği sayfa oluşturuldu. İlgili sayfaya forumun üstünde yer alan menüden ulaşabilirsiniz. İlgili sayfa; https://www.airsoftturkey.com/dernek Eğer dernek üyesiyseniz ve bu listede yer almıyorsanız dernek yetkilileri iletişime geçip dernek üyesi rolünü talep edebilirsiniz.
* Beta profilleri bölümünde yer alan "Dernek Üyesi" bölümü aktif edildi.
* Dernek üyeleri için forum profillerine yeşil onay tiki getirildi.
* Yetkililer için dernek üyelerini senkron edememe sorunu giderildi. Senkron işlemi sonrasında bilgilendirme mesajı eklendi.
* Kardeşler takımından oyuncu çıkartma özelliği CMS bölümüne eklendi. Kardeşler takımından çıkartılacak oyuncunun beta profiline girilerek "Kardeşler Takımı" bölümünden ilgili işlem yapılabilir.
* Yeni resim yükleme eklentisi kuruldu. Hızlı cevap bölümünde ve detaylı mesaj bölümünde alt kısımda "Bilgisayardan Resim Yükleme" bölümünden erişebilirsiniz.
* Takım sayfasında kaptan rolü alan kullanıcılara SMF'de kaptan yetkisinin otomatik gelmemesi sorunu giderildi. Rol verildiğinde ve alındığında bu grup yetkisi otomatik güncelleniyor.
* Takım sayfalarındaki hata kodları giderildi.
* Kardeşler takımı başvurularındaki hata kodları giderildi.
* CMS panelindeki hata kodları giderildi.
* Üye profilleri ile ilgili hatalar giderildi.
* Çeşitli üye gruplarında oluşan hatalar giderildi.
* Arayüz iyileştirmesi yapıldı.
Gelecek güncellemeler;

* SMS hizmetini aldığımız şirkette derneğimizin gönderici adının silinmesi sorunu giderilecek. Sorun giderildikten sonra cep onay hizmeti yeniden aktif olacak.
* Yetkililer CMS üzerinden üye ve üye gruplarına SMS gönderebilecek.
* Reklam alanlarındaki hata giderilecek.
Kesin olmayan güncellemeler;

* Footer düzenlemesi.

KorkmaZ:
Uzun zamandır yaşadığımız bir sorun var.
KT de olan birisini Takımsızlar Takımına aldık. Ama hala KT bünyesinde görünüyor
Bunun gibi 3-4 tane üye var.
Örnek üyeler: Cankurt; KAFEİN

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git