Airsoft a baslama hikayeniz nedir?
Airsoftturkey
18 Mayıs 2013, 14:48:08 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: AirsoftTurkey.com ve TÜM Airsoft Derneği olarak yeni üyelerimizden ilk önce  "http://www.airsoftturkey.com/index.php?topic=3468.0"  konu başlığını okumalarını rica ediyoruz.

Ana Sayfa   Forum   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
* *

Kullanici

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
18 Mayıs 2013, 14:48:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Dogum Gunleri

Yaklaşan Doğum Günleri: visitor (22)

Son Mesajlar

Üye
  • Toplam Üye Sayısı: 1413
  • En son: kankiller
İstatistikler
  • Toplam Mesaj Sayısı: 217804
  • Toplam Konu Sayısı: 11780
  • Bugün online: 70
  • Herzaman bağlı kal: 388
  • (13 Aralık 2009, 00:26:03)
Online Üyeler

HF-VHF Propagasyon

Sayfa: 1 ... 8 [9]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Airsoft a baslama hikayeniz nedir?  (Okunma Sayısı 11363 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KoMiNiX
Moderator / Şamil EFE
ATF
Üye

Nereden: İstanbul
Yas: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

Moderator

« Yanıtla #120 : 13 Mayıs 2013, 15:17:04 »

Herşey Call of Duty: Modern Warfare 3 oynarken başladı. Ben kendi kendime (bu oyunun hayranı olduğum için) youtube'da bu oyunlar ile ilgili videolara bakarken(M60 videoları), beni bir airsoft savaşı videosuna yönlendirdi. Ve o izlediğim videonun neticesinde, bu oyuna hasta oldum, ve oynamak istediğim sınıfın da support(destek ateşi) sınıfı olduğuna karar verdikten sonra m60 siparişini verdim(e haliylen Peynir). 5 aylık bekleyiş sonunda 4 gün önce airsoft tüfeğime kavuştum, çok mutluyum ve yazın bir airsoft etkinliğine katılmak isterim...

hobareeey, genç bir üye daha  G öncelikle hoş geldin kardeşim   profilini eksiksiz doldurmayı ihmal etme. Yaş konusunda çok hassasız, 18 yaşını doldurmuş olman: oyun alanındaki ve oyun esnasındaki tehlikeleri reşit bir birey olarak kabul etmen için kanuni bir koşul yani. Onun dışında yaza kadar beklemene gerek yok, kardeşler takımına (bir nevi acemi birliğine) başvurup oyunlara önce izleyici olarak gelebilirsin. Sonradan da eksik ekipmanları yavaş yavaş tamamlar oyunlara katılırsın, derken bakmışsın bir takım seni kapmış falan filan fişmekan.

Bu arada forum kuralları ve oyun kurallarını mutlaka ama mutlaka oku, her daim lazım olur. Hatta madem M60'ın var, LMG sınıfı için geçerli kuralları ezberle 

Shockwave
Moderatör/ Can Yazıcı
S.A.T
Üye

Nereden: Kayseri-Tekirdağ
Yas: 21
Çevrimiçi Çevrimiçi

AEG Teknik Takımı

« Yanıtla #121 : 13 Mayıs 2013, 15:24:21 »

Birde bol bol ağırlık çalış, yada direk tüfeği ağırlık olarak kullan onunla çalış 

They aren't even human
They can breathe water and change shape
They can see in the dark and always watching
As if they are shadows with, nothing to stop them...
Mr.M60
Doğan
Üye

Yas: 18
Çevrimdışı Çevrimdışı

LMG TIMEE

« Yanıtla #122 : 13 Mayıs 2013, 15:30:48 »

Aynen ağırlıklara gerek yok tüfek MaşAllah 5 kilo Peynir
maxımus
Kıdemli Üye
Üye

Yas: 35
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #123 : 13 Mayıs 2013, 16:30:54 »

Ben bu işe ilk safirle başladım, tabi safirlede sağa sola sık olmuyor bir arkadaşım görmüş burayı "olm bak seninkinin boncuk atanıda varmış" diye önerdi G direk geldim üye oldum başladım okumaya, oku oku arada bir badcat videosu izle tamamen transa geçiyorsun zaten M4'ler M249 lar gözünde uçuşuyor, zaten askeri similasyona hayranlık hat safhada. Şimdi o arkadaş askerde beni burda şemsiyelerle baş başa bıraktı gelsin ona en büyük şemsiyeyi armağan edicem 

KoMiNiX
Moderator / Şamil EFE
ATF
Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Moderator

« Yanıtla #124 : 13 Mayıs 2013, 16:42:24 »

Ben bu işe ilk safirle başladım, tabi safirlede sağa sola sık olmuyor bir arkadaşım görmüş burayı "olm bak seninkinin boncuk atanıda varmış" diye önerdi G direk geldim üye oldum başladım okumaya, oku oku arada bir badcat videosu izle tamamen transa geçiyorsun zaten M4'ler M249 lar gözünde uçuşuyor, zaten askeri similasyona hayranlık hat safhada. Şimdi o arkadaş askerde beni burda şemsiyelerle baş başa bıraktı gelsin ona en büyük şemsiyeyi armağan edicem 

hioop ayıp oluyor ama karıştırmayalım eski defterleri 

aeron_ross
Moderatör / Boran ERSARI
KUZEY YILDIZI
Üye

Nereden: İstanbul / Şişli
Yas: 32
Çevrimiçi Çevrimiçi

KARDEŞLER TAKIMI KAPTANI

« Yanıtla #125 : 14 Mayıs 2013, 08:18:05 »

Şamil'in buluşmaya katıldığı ilk günü gözümde canlandı bir an. Simit Sarayı'nda oturuyoruz. Şadi ile muhabbet ediyoruz. Şamil suskun ve düşünceli. ( ) Kimseyi tanımıyor. Sağına soluna bakıyor.  diyorum. Ağzını açmaya kira istiyor. ( Dudaklar M ) Selam veriyor. Diyorum ne somurtkan çocuk. Bilmiyorum ki sonradan içinden canavar çıkacak...

nanik nanik

A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn an uben tanatha le faelas!
KoMiNiX
Moderator / Şamil EFE
ATF
Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Moderator

« Yanıtla #126 : 14 Mayıs 2013, 09:07:47 »

ben hatırlamıyor o günleri, ben bilmemek 

Shockwave
Moderatör/ Can Yazıcı
S.A.T
Üye

Nereden: Kayseri-Tekirdağ
Yas: 21
Çevrimiçi Çevrimiçi

AEG Teknik Takımı

« Yanıtla #127 : 14 Mayıs 2013, 09:41:54 »

Şamil'in buluşmaya katıldığı ilk günü gözümde canlandı bir an. Simit Sarayı'nda oturuyoruz. Şadi ile muhabbet ediyoruz. Şamil suskun ve düşünceli. ( ) Kimseyi tanımıyor. Sağına soluna bakıyor.  diyorum. Ağzını açmaya kira istiyor. ( Dudaklar M ) Selam veriyor. Diyorum ne somurtkan çocuk. Bilmiyorum ki sonradan içinden canavar çıkacak...

nanik nanik

Vallaha inanmam, Şamil abi mi sus pus oturuyor 

They aren't even human
They can breathe water and change shape
They can see in the dark and always watching
As if they are shadows with, nothing to stop them...
bayayhan
Kıdemli Üye
Üye

Nereden: istanbul SARIYER
Yas: 38
Çevrimdışı Çevrimdışı

veni vidi vici TB1PAA

« Yanıtla #128 : 14 Mayıs 2013, 12:55:05 »

ilk günün ilk oyunu .hafif sisili puslu ayazağa ormanı ayhanla yanyana ormana daldık nınınııııı

--- ayan bak şimdi havaya girdim heyecan yaptım laa  
-- aga sorma bende de aynı ,sanki kuzey ıraktayız gibi hissediyorum  

--- yaaaat yaat yat düşman saat iki yönünde sürünerek yanaşalım  

( bu arada görüntü alınan en yakın rakip 500m mesafede , biz sürünene kadar oyun filan kalmadı )

--------------------------------------------

gene ayazağadayız ayhan takımı toplamış taktik yapacak

-- askerden hepimiz biliyoruz işte kol yürüyüşü ile ilerliyoruz ,sıcak temas sağlanır sağlanmaz ....
--- ayah abiii ben daha askere gitmedimki
----- bende denizciydim hiç zilah filan görmedik
-------- benide makina müh diye kalöriferci yaptılar kısa dönem

ayhan morarmış vaziyet

--- ilker aga kolpayamı geldik ? bunları bana seçmemi yolladın ?  

-- hee ayhan bekle k.ıraktan efeler dönsün onlardan bi tim yapar gönderirim sana , elde bu var kardeşim bak işine idare et  

vay bee  neler yaşamışız neler mazi olmuş hey gidi heyy..

Sayfa: 1 ... 8 [9]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

istanbul Hava Durumu

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.627 Saniyede 29 Sorgu ile Oluşturuldu